De online fabriek → 

Wij heten Online Media Fabriek. Wij produceren, efficiënt en effectief en doen wat we zeggen. Ons product is de grondstof voor online resultaat. Een paar verschillende productielijnen staan in onze fabriek, zoals strategie, content, creativiteit, media en bereik. Wij maken voor klanten online campagnes, ontwikkelen voor klanten de juiste boodschap, kiezen geschikte kanalen en creëren bereik naar potentiële klanten. Online media is voor ons een middel om resultaat te boeken en als online media influencer verhogen wij de bekendheid van een bedrijf, merk of product. Dat.

Ons team → 

Onze enthousiastelingen gaan met de online uitdagingen aan de slag om elke campagne tot een succes te maken en resultaten te boeken. We zijn zijn bereikbaar, maar houden continue de wacht. Van te voren maken we afspraken en daar houden we ons aan. Dat betekent ook iets voor jou, maar daar later meer over..

         Sander                      Andre                      Godfried

Je krijg een vast contactpersoon, al bestaat het campagne-team uit vier. En elke dag tussen 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds bewaken wij de online markt om waar nodig tot actie over te gaan. Wij ontzorgen ondernemers en bedrijven, zodat zij zich kunnen focussen op de business.

Klinkt goed hè? Neem contact op en wij bewijzen dat het niet alleen goed klinkt, maar ook goed is.

CONTACT
close slider