Een klant is bij ons een partner, want u kent uw product namelijk het beste.
Wij ontzorgen u, zodat u zich kan focussen op uw business.
 


 
Meer informatie over onze klanten..

Vakgenoten bij elkaar brengen, kennis uit het recruitmentvak met elkaar delen, het vak volwassener maken, best practices delen en netwerken… vanuit deze wens is op 7 juni 2001 de stichting Recruiters United opgericht. Anno nu is Recruiters United uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke recruitmentplatform in Nederland. Met meer dan 500 leden zijn ze met elkaar een levendig netwerk voor elke recruitmentprofessional die in de voorhoede van het vak wil acteren.


Zelfstandigheid is een groot goed. Daarom helpen zij ondernemers, bedrijven en hun medewerkers om fysiek, mentaal en financieel zo gezond mogelijk te blijven. Elke werkdag staan ze met tientallen experts voor je klaar om te voorkomen dat jij of je medewerker arbeidsongeschikt raakt. En als er wat gebeurt staat De Amersfoortse voor je klaar met een inkomen en de best mogelijke begeleiding en re-integratie. Zodat je altijd kunt doorgaan.


Ledyears, voorheen Data Display, is producent en leverancier van elektronische informatiesystemen. Van LED-displays en LED-schermen tot DRIS.

CONTACT
close slider